Bezitters van een Playstation 2 hoeven niet te treuren dat de nieuwe Medal Of Honor: Allied Assault enkel voor de pc is uitgegeven. Op het moment is er namelijk weer een volledig nieuw deel voor de PS2 in ontwikkeling die de naam 'Medal Of Honor Frontline' krijgt.

In deze nieuwe game speel je een groot deel van Operation Marketgarden na, de geallieerde operatie in WW2 waarbij het doel was om een serie belangrijke bruggen te bezetten. Zodoende was het voor de geallieerde hoofdstrijdkrachten mogelijk om verder op te trekken naar hartje Berlijn.

Een groot deel van deze operatie heeft zich ook in het Nederlandse Arnhem afgespeeld, de stad die je zeer waarschijnlijk ook in deze Medal Of Honor zal bezoeken.

In de preview die namelijk vandaag op GameSpy is geplaatst is te lezen dat een groot deel van Frontline in Nederland af zal spelen!They want every building, uniform, and weapon to look like its real-world counterpart. They're paying special attention to the characters, making them look both as realistic and distinctive as possible with lip-synching animations and varied faces. From what we've seen so far, this hard work is already paying off. Countless little details strike the eye, like the cobblestone streets of an old Dutch town or the little insignia on the side of a German helmet.

Meer dan genoeg molens dus in deze nieuwe Medal Of Honor.

Voor de volledige preview surf je naar GameSpy