Nieuwe Mass Effect- en Dragon Age-games niet aanwezig op EA Play Live

Nieuwe Mass Effect- en Dragon Age-games niet aanwezig op EA Play Live

Dragon Age 4 en een nieuwe Mass Effect-game worden niet op het aankomende EA Play Live getoond, zo heeft ontwikkelaar Bioware laten weten.

"We werken hard aan de nieuwe Dragon Age- en Mass Effect-games en hebben wat spannende dingen rondom Star Wars: The Old Republic dit jaar", aldus de studio op Twitter. Inmiddels heeft Bioware de nieuwe The Old Republic-uitbreiding aangekondigd. Het bedrijf bevestigt verder niets op EA Play Live te tonen, dat op 22 juli wordt uitgezonden.

Electronic Arts heeft inmiddels meer duidelijkheid gegeven over wat kijkers dan wel tijdens de livestream kunnen zien. Om 19:00 uur Nederlandse tijd is er eerst een korte pre-show, gevolgd door een veertig minuten durende show met een focus op games die binnenkort uitkomen. Games die sowieso worden getoond, zijn Battlefield 2042, Apex Legends en Lost in Random. 

Tot slot houdt EA een aantal uitzendingen in de loop van juli over afzonderlijke onderwerpen. Deze 'panels' draaien om 'de toekomst van first person shooters' (oftewel Battlefield 2042 en Apex Legends - uitzending is op 8 juli om 19:00 uur), indiestudio's (onder andere over Lost in Random en met Josef Fares van Hazelight - uitzending is om 13 juli om 19:00 uur), Madden NFL 22 (20 juli om 01:00 uur) en 'meer over EA Sports' (20 juli om 19:00 uur).

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok kunnen we gelijk de verwachtingen behooijk bijstellen. Jammer.

0
test

Enige reden om nog te kijken is voor de Dead Space remake

0

Aanbevolen voor jou