Nieuwe Mass Effect draait zo goed als zeker op Unreal Engine

Nieuwe Mass Effect draait zo goed als zeker op Unreal Engine

Een vacature van Bioware lijkt er op te wijzen dat de nieuwe Mass Effect-game die in ontwikkeling is op Unreal Engine draait.

Op Twitter linkte een werknemer van Bioware naar een vacature, waarmee gezocht wordt naar mensen die ervaring hebben met Unreal Engine 4 en 5 voor "de nieuwe Mass Effect-game".

De eerste drie Mass Effect-games draaiden op Unreal Engine 3, maar daarna begon Bioware al zijn games te ontwikkelen met EA's eigen Frostbite-engine. Het lijkt er dus op dat er nu weer voor Unreal Engine wordt gekozen. Afgelopen september claimde journalist Jeff Grubb al dat er overgestapt zou worden naar Unreal Engine.

Momenteel werkt Bioware ook aan een nieuw deel in de Dragon Age-franchise, dat volgens geruchten in 2023 moet verschijnen. De nieuwe Mass Effect-game zou voor later gepland staan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De eerste 3 mass effect games draaiden op UE3 en niet op UE4. Ik denk zelfs dat de recente remasters nog steeds op UE3 draaien, maar daar ben ik niet zeker van

0
test

@do365nic Klopt inderdaad. De remasters draaien ook op UE3. Het overzetten naar UE4 hebben ze wel overwogen, maar uiteindelijk niet gedaan.

0

Maar wordt het de UE5 engine? :D

0

Aanbevolen voor jou