Nieuwe maps voor Call of Duty: Modern Warfare in grote update

Nieuwe maps voor Call of Duty: Modern Warfare in grote update

In een flinke update heeft Call of Duty: Modern Warfare een aantal nieuwe maps gekregen. Dit komt door een grote update die door Infinity Ward is uitgevoerd.

Modern Warfare en Warzone krijgen een nieuwe update van Infinity Ward. Het bedrijf zit niet stil en brengt wederom een dikke nieuwe update uit met veel veranderingen, waaronder twee nieuwe maps. De Modern Warfare-modus Gun Fight krijgt Aisle 9 en in de multiplayer kunnen spelers losgaan in Hardhat. Ook krijgt Warfare extra DLC met de naam Fearless, waarvan de opbrengst gaat naar Amerikaanse oorlogsveteranen die werk proberen te vinden.

Voor Warzone zijn er onder andere nieuwe features toegevoegd als Armor Box die spelers kunnen vinden als loot, of kunnen aanschaffen in Buy Stations. Met deze box krijgt het hele team weer bepantsering. Daarnaast zijn ook de Most Wanted-contracten weer terug én zijn er meer wapens, als een speler in de Goulag de weg terug moet zien te vinden in de game. Er zijn zes nieuwe aanvalsgeweren en vier nieuwe SMG's.

De update is vanaf vandaag te downloaden. Check hieralle patchnotes die Infinity Ward vrijgegeven heeft.

Warzone.jpg

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nieuwe map in Warzone? Really? De patch notes staan gelinked in het bericht. Er is geen nieuwe map voor Warzone.

0
test

@Zut Onze Dennis had nog geen koffie op en is niet de grootste CoD-kenner. Excuses hiervoor.

0
test

Uh, dit artikel klopt inderdaad niet helemaal. Dit staat er in de patch notes: ''New Gunfight Map, Aisle 9! [b]New Multiplayer Map, Hardhat! [/b]'' Het is een nieuwe Multiplayer map, geen nieuwe Warzone map. Deze nieuwe map zit ook gelijk in een Multiplayer playlist genaamd ''Hard Hat 24/7''. Warzone heeft nog steeds gewoon 1 map en dat is Verdansk. Alleen dus Multiplayer en Gunfight hebben nieuwe maps gekregen.

0
test

@Paxopoxo Excuses, we hebben het aangepast!

0

Aanbevolen voor jou