Nieuwe maps en klassen komen dit jaar naar LawBreakers | Gamer.nl

Nieuwe maps en klassen komen dit jaar naar LawBreakers | Gamer.nl

Uitgever Nexon heeft meer details gegeven over de content die spelers van LawBreakers gedurende de rest van het jaar kunnen verwachten.

Later deze maand wordt de manier waarop spelers kennismaken met de game verbeterd, zodat men sneller doorheeft hoe de game in elkaar steekt. Volgens de ontwikkelaar schrikt de complexiteit van de game sommige gamers af. Hoe ze dit precies gaan verbeteren is niet bekend.


Er komt ook een nieuwe map naar de game in de vorm van Namsan, een arena die zich buiten de VS afspeelt. De map wordt net als alle andere content gratis toegevoegd. Verder zal LawBreakers de competitieve ranked modus Bo Leagues krijgen, waarin alleen de beste spelers het tegen elkaar opnemen. Ook komen er skirmishes, tijdelijke modi die een alternatief op de Quick Match-modus moeten bieden.

Tegen het einde van het jaar krijgt LawBreakers tevens een nieuwe kla e en nog een nieuwe map genaamd Valhalla. Over de nieuwe kla e is nog niets bekend. LawBreakers verscheen vorige maand op pc en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou