Nieuws

Nieuwe map voor vierde seizoen van Call of Duty: Warzone onthuld

Maak kennis met Fortune's Keep

Geschreven door Michel Musters op
Activision heeft een nieuwe map voor Call of Duty: Warzone onthuld die in het vierde seizoen van de game wordt toegevoegd.

De nieuwe map werd gisteren als een puzzel in twaalf delen verspreid over de dag uitgebracht door content creators en fans. Inmiddels is de volledige map samengesteld en in onderstaande tweet te zien.

De map heet Fortune's Keep en moet een snelle speelmap worden, vergelijkbaar met de snelheid op het huidige Rebirth Island. Fortune's Keep wordt echter wel wat groter en bevat ook meer groen. Belangrijke locaties zijn onder andere Graveyard, Lighthouse, Winery, Town en Camp. 

Het is nog niet duidelijk of Fortune's Keep Rebirth Island gaat vervangen of als derde mapoptie beschikbaar komt. Wel duidelijk is dat er iets staat te gebeuren op Rebirth Island aan het einde van het derde seizoen - mogelijk wordt het eiland daardoor vernietigd.

Naar verwachting moet het vierde seizoen van Warzone op of rond 22 juni live gaan. Eerder werd al bevestigd dat Infinity Ward aan een vervolg op Warzone werkt. Warzone en Warzone 2.0 moeten naast elkaar blijven bestaan.

Dit artikel delen:

Lees meer

Opmerkelijke Ryzen 3 7320U-chip duikt op in benchmark Op avontuur in het heden en de toekomst in Live A Live
0

Reacties op: Nieuwe map voor vierde seizoen van Call of Duty: Warzone onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.