Nieuwe map voor vierde seizoen van Call of Duty: Warzone onthuld

Nieuwe map voor vierde seizoen van Call of Duty: Warzone onthuld

Activision heeft een nieuwe map voor Call of Duty: Warzone onthuld die in het vierde seizoen van de game wordt toegevoegd.

De nieuwe map werd gisteren als een puzzel in twaalf delen verspreid over de dag uitgebracht door content creators en fans. Inmiddels is de volledige map samengesteld en in onderstaande tweet te zien.

De map heet Fortune's Keep en moet een snelle speelmap worden, vergelijkbaar met de snelheid op het huidige Rebirth Island. Fortune's Keep wordt echter wel wat groter en bevat ook meer groen. Belangrijke locaties zijn onder andere Graveyard, Lighthouse, Winery, Town en Camp. 

Het is nog niet duidelijk of Fortune's Keep Rebirth Island gaat vervangen of als derde mapoptie beschikbaar komt. Wel duidelijk is dat er iets staat te gebeuren op Rebirth Island aan het einde van het derde seizoen - mogelijk wordt het eiland daardoor vernietigd.

Naar verwachting moet het vierde seizoen van Warzone op of rond 22 juni live gaan. Eerder werd al bevestigd dat Infinity Ward aan een vervolg op Warzone werkt. Warzone en Warzone 2.0 moeten naast elkaar blijven bestaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou