Nieuwe Man of the Match-kaarten beschikbaar in Fifa 18 | Gamer.nl

Nieuwe Man of the Match-kaarten beschikbaar in Fifa 18 | Gamer.nl

EA Sports heeft zestien nieuwe Man of the Match, ook wel MOTM, kaarten uitgebracht voor Fifa 18 Ultimate Team. Het gaat om spelers die goed hebben gepresteerd in de Champions- en Europa League en het Engelse bekertoernooi.

Om te beginnen hebben er vijf spelers die met hun team in de Champions League spelen een MOTM-kaartje ontvangen. Dit zijn:

David de Gea (94) - Manchester United

Manchester United's doelman speelde de zoveelste goede wedstrijd van dit seizoen. Ook in de Champions League-wedstrijd tegen Sevilla was de Spanjaard niet te pa eren en kreeg hij een MOTM-kaartje van 94.

Thomas Müller (88) - Bayern München

De Duitse aanvaller heeft door zijn nieuwe positie een positieverandering gekregen van centrale aanvaller naar rechts-midden gekregen. Müller ontving een beoordeling van 88, met onder andere 87 schieten en 81 pa en.

Sadio Mané (87) - Liverpool

Het is voor Mané alweer zijn derde speciale kaartje van Fifa 18. De Senegalees heeft door zijn goede prestaties dit keer een kaartje van 87 gekregen met daarbij zoal 95 snelheid, 88 dribbelen en 85 schieten.

Verder ontvingen Willian van Chelsea nog een rating van 87, İlkay Gündoğan van Manchester City een rating van 86 en Fred van Shakhtar Donetsk nog een MOTM-kaartje van 83.

Media has no description

Door naar het tweede grote voetbaltoernooi voor Europese voetbalclubs; de Europa League. Maar liefst zeven spelers hebben door hun goede prestaties een MOTM-kaartje gekregen. Dit zijn:

Antoine Griezmann (90) - Atlético Madrid :

De een na hoogste speler met een MOTM-kaart in Fifa 18 zien we terug in de selectie van Atlético Madrid. Griezmann heeft van EA Sports een kaart met een rating van maar liefst 90 gekregen. Hierbij heeft de speler onder meer 89 dribbelen en 88 snelheid- en schieten.

Ciro Immobile (87) - Lazio Roma

Als een van de productiefste spitsen in Europa is Immobile bezig aan een sterk seizoen. Dit is ook terug te zien in de Europa League en hierdoor heeft hij door zijn recente prestaties een kaartje van wel 88 gekregen.

Michy Batshuayi (86) - Boru ia Dortmund

Was bij Chelsea al bezig aan een goed seizoen, maar werd desondanks toch uitgeleend aan Boru ia Dortmund. Bij zijn competitiedebuut was het al gelijk raak en kreeg de Belgische aanvaller meteen een inform-kaartje. Ook bij zijn tweede wedstrijd voor Dortmund in de Europa League liet Batshuayi het wederom zien. De spits kreeg een rating van 86 met onder meer 90 schieten en 85 snelheid- en dribbelen.

Verder ontvingen Timo Werner van RB Leipzig, 86, Manuel Fernandes van Lokomotiv Moskou, 85, Valère Germain van Olympique Marseille, 85, Branislav Ivanović van Zenit St. Petersburg, 84, nog een Man of the Match-kaart van EA Sports gekregen voor hun prestaties in de Europa League.

Naast de twee grote Europese-toernooien kregen er ook nog twee spelers die deelnemen aan Engelse-bekertoernooien een Man of the Match-kaart. Dit waren de 21-jarige Andy Cannon van Rochdale, die een upgrade van maar liefst tien ratings kreeg en een kaartje van 73 kreeg, Will Grigg van Wigan Athletic een rating van 81 en Vincent Kompany van Manchester City die een rating van 86.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou