Nieuws
Lego Super Mario

Nieuwe Lego Super Mario-sets onthuld

Releasedatum starter-set in augustus

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Er zijn twee nieuwe Lego-sets aangekondigd van Lego Super Mario. De sets zijn bekendgemaakt in een korte trailer van Nintendo.

De Lego Super Mario-collectie werd vorige maand aangekondigd door Nintendo en Lego. Nu is de releasedatum bekendgemaakt voor de starter-set, die 1 augustus uitkomt. Dit is gedaan door middel van een trailer waar Jonathan Bennink, het hoofd van Lego Lab die de set in detail laat zien. In de trailer zaten nog twee verrassingen. In de video zijn er ook twee nieuwe Lego Super Mario-uitbreidingen aangekondigd.

Het gaat om de Piranha Plant Power Slide Expansion Set en de Bowser’s Castle Boss Battle Expansion Set. Bij de eerste set moet Mario zich staande weten te houden tussen twee Piranha Plants en bij Bowsers kasteel moet hij de strijd aangaan tegen Koning Koopa. Wanneer deze sets uitkomen is nog niet bekend.

Als laatste is er in de trailer wat meer informatie bekend over de starter-set van Lego Super Mario. In de video legt Bennink uit dat het Mario-poppetje voorzien is van lcd-schermen en een speaker, die hem reacties laten geven en geluiden laat maken. De starterset is vanaf nu te reserveren via de officiële Lego-website en andere geselecteerde retailers voor 60 euro. De trailer is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Obsidians Grounded verschijnt in juli Taiwanese keuringen Definitive Edition voor Mafia 2 en 3 opgedoken
2

Reacties op: Nieuwe Lego Super Mario-sets onthuld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  HunterSeeker

  • 7 april 2020 16:25
  begin het wel steeds meer jammer te vinden dat je niet meer alles van Lego kan combineren, geet eerder richting de playmobile kant uit.
  vroegah maakte het niet uit of je een kasteel of piratenboot had. de stukjes passen overal op.
  waarschijnlijk hier ook wel, maar er zit wel heel veel kant en klaar tussen. Misschien is het mee gaan met de tijd, alleen blijf ik liever achter in het verleden op dit gebied.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Sabor

  • 7 april 2020 18:19
  @HunterSeeker
  Wel mee eens, ik doe verder niks met Lego maar vind dit ook wel te veel kant en klaar.
  En tevens is de Mario compleet uit verhouding met het 'level'. Had het mooier gevonden als dit een betere verhouding was.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.