Nieuwe Lego-figuurtjes gebaseerd op Mario-personages onthuld

Nieuwe Lego-figuurtjes gebaseerd op Mario-personages onthuld

Lego heeft een vijfde reeks figuurtjes gebaseerd op Mario-personages aangekondigd.

Dat werd afgelopen weekend tijdens de uitzending van Legocon gedaan. Het gaat om een paarse Toad, Nabbit, een Hammer Bro., Toady, Baby Yoshi, een rode Yoshi, een blauwe Shy Guy en Waddlewing. Elk van deze figuurtjes kan gebruikt worden met de Starter Course-sets.

De aankondiging heeft wel wat controverse gecreëerd onder fans. Zo gaat de prijs met een euro omhoog - van 4,99 euro naar 5,99 euro - en komen de figuurtjes voortaan in kartonnen pakketten. Voorheen kwamen ze in plastic verpakkingen, waardoor consumenten met hun handen konden voelen welk personage er in zat. Op die manier kon men er voor zorgen dat men bijvoorbeeld geen dubbele exemplaren kocht. Dat kan nu dus niet meer.

Lego Mario
Lego Mario

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Wacht even, je weet dus niet welk karakter in de verpakking zit, begrijp ik dat goed uit de tekst? Met een kans van 1 van op 8? Wat een vreselijk klantonvriendelijk concept zeg. Het is geen Magic boosterpack ofzo.

0
test

@captain vimes opzich kon je aan het zakje serie 1 tot 4 voelen welke character erin zit. toad had bijv een groot vierkant hoofd. zie helaas dat, dat niet meer mogelijk is.

0

Aanbevolen voor jou