Hoogtepunten: Nieuwe kleuren voor PS5-consolepanelen komen in juni beschikbaar

Hoogtepunten: Nieuwe kleuren voor PS5-consolepanelen komen in juni beschikbaar

Sony biedt vanaf 17 juni vijf nieuwe kleuren voor consolepanelen voor de PlayStation 5 aan.

Begin dit jaar bracht Sony al drie nieuwe kleuren voor de DualSense-controller uit - Starlight Blue, Nova Pink en Galactic Purple - en toen liet het bedrijf weten dat er ook soortgelijke kleuren voor de console zelf zouden verschijnen.

Inmiddels heeft Sony laten weten dat deze nieuwe kleuren voor de panelen vanaf 17 juli verkocht worden, tijdelijk exclusief via deze website. Een maand later moeten ook andere winkels ze krijgen. Het gaat om de kleuren Midnight Black, Galactic Purple, Cosmic Red, Nova Pink en Starlight Blue.

De panelen van de PS5 kunnen er gemakkelijk door de gebruiker afgehaald worden, waarna men deze vervangt voor de nieuwe panelen. Per set kost het 54,99 euro. Er zijn sets beschikbaar voor zowel de PS5 met als zonder diskdrive.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Aardig wat geld voor een paar plastic kapjes.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor haha ja helemaal waar. "warning, unable to verify this PS5 has genuine accessories, you may not experience the potential performance of your console"

0
test

@Messtranor Ik moest wel ff gniffelen toen ik deze reactie zag, precies hetgene jij omschrijft vind ik 1 van nadelen van apple producten en is 1 van redenen waarom ik niet zo snel een apple zou kopen. Die spamfilter heb ik maar opgegeven om me daar druk over te maken. Ik weet dat woorden als uberhaupt en officiele gewoon zonder puntjes moet en de post dan gepakt wordt. We kunnen ons er druk over maken, maar denk niet dat het snel verandert.

0

Ik heb die zwarte al 2 maanden. Sony Azie is gelukkig wat sneller. Ziet er al wat beter uit het blijft een lelijk ding maar gelukkig in het zwart valt ie niet zo op

0

Aanbevolen voor jou