Update: Coral Nintendo Switch Lite komt naar Europa

Update: Coral Nintendo Switch Lite komt naar Europa

De Koraalrode Nintendo Switch Lite komt binnenkort naar Europa. Dat maakte Nintendo onlangs bekend.

Het Nederlandse Nintendo-twitteraccount laat weten dat de koraalkleurige Nintendo Switch Lite ook naar Europa komt. Op 24 april komt de nieuwe Nintendo Switch Lite-kleur uit. De aankondiging van Nintendo is hieronder te bekijken.

Origineel bericht: In Japan is er een nieuwe kleur aangekondigd voor de Nintendo Switch Lite. Deze koraalkleurige console komt in maart uit.

Deze koraalrode Switch gaat in pre-order op 7 maart in Japan, waarna de Switch vervolgens op 20 maart verschijnt. Nintendo verwacht geen vertragingen voor de Nintendo Switch Coral Lite in verband met het coronavirus. Deze Switch Lites waren namelijk al gemaakt in medio januari. Het is nog niet bekend of deze Nintendo Switch ook buiten Japan beschikbaar wordt.

Switch Lite Coral
Switch Lite Coral

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nooit begrepen al die idiote kleurtjes 🤔 je kijkt toch naar 't scherm en let je toch niet op de kleur of ben ik gek?

0
test

@Floppyhoofd_ Je bent gek ;) :P

0
test

@Floppyhoofd_ Je kunt het ding toch ergens in beeld zetten als je niet speelt. Daarbij kun je zo ook zorgen dat je de jouwe herkent als er meer in een gezin zijn en ook kun je het gebruiken als je eigen uitstraling. Want jij ziet het misschien niet maar dat leuke persoon naast je in het vliegtuig of tegenover je in de trein wel. En dan is het meteen een mode ding. Een switch in kleur of telefoon in kleur kan dan meteen een soort persoonlijkheids uitstraling zijn. Voor mij doet het persoonlijk ook niks hoor die kleuren. Maar voor velen misschien wel. Of voor de gamer girls.

0

@Floppyhoofd_ Het enige wat ik absurd vind is dat je voor het ene kleurtje meer betaald dan voor het andere. Bijv de gele switch kost 221 en de zwarte 229 minimaal verschil natuurlijk maar goed ik snap wel de variatie en zeker een roze zal bij vrouwen of kinderen in de smaak vallen.

0

Aanbevolen voor jou