Nieuws

Nieuwe kleding van Epic Mickey verschenen

Wijst dit op een nieuwe game?

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Er is nieuw kledingstuk uitgekomen van de Epic Mickey-franchise. Het is al jaren stil rond de games met de beroemde muis van Walt Disney in de hoofdrol.

De eerste Epic Mickey kwam in 2010 uit voor Nintendo Wii. De game was een redelijk succes en een tweede deel en 3DS-game werden aangekondigd. Deze games deden het een stuk minder goed dan diens voorgangers en na de releases viel het stil rond de Disney-gamefranchise. Nu is er plotseling nieuw kledingstuk van Epic Mickey ontdekt. Het gaat om een trui die op Koreaanse kledingwebsite is te vinden.

Fans op forum ResetEra hebben al bevestigd dat het om een nooit uitgekomen kledingstuk met nieuwe art gaat en halen ook een nieuw t-shirt aan die eerder op een Nederlandse Funko-website verscheen. De kledingstukken zijn hieronder te bekijken.

Of dit een aanwijzing is naar een mogelijke reboot of nieuwe game in de franchise is nog niet te bewijzen. Het laatste nieuws rond de Epic Mickey-franchise was een gerucht dat ontwikkelaar Play Magic bezig is met een remaster van de eerste game. Op het moment is er nog niets officieels aangekondigd.

Epic Mickey
Epic Mickey

Dit artikel delen:

Lees meer

Website toont welk Valorant-personage streamers gebruiken Update: Bohemian Interactive is niet gekocht door Tencent
0

Reacties op: Nieuwe kleding van Epic Mickey verschenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.