Nieuwe kleding van Epic Mickey verschenen

Nieuwe kleding van Epic Mickey verschenen

Er is nieuw kledingstuk uitgekomen van de Epic Mickey-franchise. Het is al jaren stil rond de games met de beroemde muis van Walt Disney in de hoofdrol.

De eerste Epic Mickey kwam in 2010 uit voor Nintendo Wii. De game was een redelijk succes en een tweede deel en 3DS-game werden aangekondigd. Deze games deden het een stuk minder goed dan diens voorgangers en na de releases viel het stil rond de Disney-gamefranchise. Nu is er plotseling nieuw kledingstuk van Epic Mickey ontdekt. Het gaat om een trui die op Koreaanse kledingwebsite is te vinden.

Fans op forum ResetEra hebben al bevestigd dat het om een nooit uitgekomen kledingstuk met nieuwe art gaat en halen ook een nieuw t-shirt aan die eerder op een Nederlandse Funko-website verscheen. De kledingstukken zijn hieronder te bekijken.

Of dit een aanwijzing is naar een mogelijke reboot of nieuwe game in de franchise is nog niet te bewijzen. Het laatste nieuws rond de Epic Mickey-franchise was een gerucht dat ontwikkelaar Play Magic bezig is met een remaster van de eerste game. Op het moment is er nog niets officieels aangekondigd.

Epic Mickey
Epic Mickey

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou