De nieuwe King's Quest wordt uitgegeven onder het Sierra-merk en moet in 2015 verschijnen. Platformen zijn nog niet bekendgemaakt. Volgens uitgever Activision moet de nieuwe King's Quest een verse blik op de originele serie geven.

Het Sierra-merk was lange tijd afwezig in de game-industrie en was in de jaren '80 en '90 de uitgever van onder meer de originele King's Quest-games. Eerder deze week werd duidelijk dat de merknaam, momenteel in het bezit van Activision, weer terug zou kerenHet Sierra-merk gaat niet alleen gebruikt worden om oude games opnieuw uit te brengen, maar ook voor nieuwe producten zo meldt Activision.

Geometry Wars 3: Dimensions

Naast King's Quest is ook duidelijk dat Sierra een nieuwe Geometry Wars-game gaat uitgeven: Geometry Wars 3: Dimensions. Deze wordt ontwikkeld door Lucid Games. De game bevat een singleplayercampagne met vijftig missies en tien verschillende battlemodi. De game moet deze feestdagen uitkomen, maar platformen zijn niet genoemd. Wel is aangegeven dat de game "op meer platformen dan ooit" moet verschijnen.