Nieuwe Just Cause 3-screenshots onthuld | Gamer.nl

Nieuwe Just Cause 3-screenshots onthuld | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Just Cause 3 werd eerder al onthuld via de omslag van het Game Informer-magazine. Er zijn al enkele details bekendgemaakt: hoofdpersonage Rico Rodriguez van de eerste twee Just Cause-games keer terug, hoewel hij een stuk ouder is dan in het tweede deel. Rodriguez moet het fictieve Mediterrane eiland Medici redden van dictator Di Ravello.

Gameplaymechanieken uit eerdere games zitten ook in Just Cause 3, zoals de grappling hook en parachute. Nieuw is een wingsuit waarmee spelers door de lucht kunnen zweven. Spelers moeten het regime van Di Ravello ontregelen door zoveel mogelijk chaos te zaaien.

De sandbox van Just Cause 3 wordt ongeveer even groot als die van Just Cause 2, maar met meer inhoud. "We wilden ons nu richten op de invulling en de sfeer van de wereld zelf. (...) We hebben meer in de wereld neergezet, niet alleen op het oppervlak, we hebben ook grotten, tunnels en dat soort dingen", aldus Roland Lesterlin, de director van Just Cause 3.

De complete lijst met screenshots is hier te bekijken.

Just Cause 3

Just Cause 3

Just Cause 3

Just Cause 3

Just Cause 3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou