Nieuwe iPhone 1,7 miljoen keer verkocht in drie dagen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Steve Jobs, de directeur van Apple, noemt het "de meest succesvolle productlancering in de geschiedenis van Apple" en verontschuldigde zich voor consumenten die met lege handen naar huis zijn gegaan door een tekort aan nieuwe iPhones.

De iPhone 4 is volgens Apple de dunste smartphone op de planeet en heeft een nieuw scherm waarop meer detail zichtbaar is, verbeterde batterijen waardoor hij langer meegaat en een gyroscoop die bewegingen in een driedimensionale ruimte waarneemt, wat volgens Jobs perfect zou zijn voor het spelen van games. De iPhone 4 zou eerst in juli uitkomen in Nederland, maar inmiddels is hij uitgesteld en is het nog niet bekend wanneer hij beschikbaar zal zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou