Mogelijke nieuwe info gelekt over Mass Effect Andromeda | Gamer.nl

Mogelijke nieuwe info gelekt over Mass Effect Andromeda | Gamer.nl

Moderators van de subreddit van Mass Effect zeggen informatie te hebben ontvangen over Mass Effect Andromeda, de nieuwe Mass Effect-game. De informatie is geplaatst in een topic op Reddit en in een bijbehorende video.

Net als in vorige Ma Effect-games krijgt de speler volgens de gegeven informatie twee personages aan zijn zijde. Deze teamleden krijgen net als de hoofdpersoon een jetpack om de omgeving mee te kunnen verkennen.

Verder wordt er beweerd dat de gezichten gedetailleerder zijn geworden en dat de omgevingen te verwoesten zijn dankzij de Frostbite-engine. Spelers krijgen in Ma Effect Andromeda een ander, groter schip dan voorheen. Deze wordt gebruikt om zelf door de ruimte te vliegen in tegenstelling tot het gebruik van een kaart in vorige games.

Het verhaal zou gaan over het vinden van een nieuwe thuisplek voor de mensheid. De hoofdpersoon krijgt dan ook de titel ‘pathfinder’. De antagonist in de game heeft armor vergelijkbaar met die van de hoofdpersoon, maar dan zonder N7 embleem.

De betrouwbaarheid van de informatie is twijfelachtig, al zeggen de moderators dat ze de anonieme bronnen vertrouwen. Ma Effect Andromeda staat gepland voor een release in het laatste kwartaal van 2016 voor pc, Playstation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou