Nintendo heeft na een lange stilte eindelijk weer nieuwe informatie vrijgegeven met betrekking tot de toekomstige Zelda games op de GameCube. Hierbij betreft het de twee aankomende GBA connectivity-based games "Four Swords" en "Tetra's Trackers". Om te beginnen zullen zowel The Four Swords als Tetra's Trackers een naamsverandering ondergaan. The Four Swords zal voortaan door het leven gaan als Hyrule Adventure en Tetra's Trackers zal opvallend genoeg in de toekomst naar de naam Navi's Trackers gaan luisteren.

Daarnaast is er een derde Zelda game aangekondigd welke van de GBA connectivity gebruik zal gaan maken. Het betreft hier Legend of Zelda: Shadow Battle. In deze game zullen vier spelers, vier verschillende versies van Link gaan besturen, welke het dan tegen elkaar af zullen gaan leggen in grote arena's door middel van gevechten. Hierbij is de omgeving interactief gemaakt met tactisch geplaatste vallen en hulpmiddelen.Overigens zullen alle drie de games samen verschijnen in één pack. Het is dus niet zo dat alle drie de games apart aangeschaft dienen te worden. Duidelijk is echter inmiddels al wel dat de GBA connectivity sterk gepromoot gaat worden door Nintendo via één van hun grootste en meest populaire franchises.

Waarom overigens Tetra's Trackers nu door het leven zal gaan als Navi's Trackers blijft voorlopig onduidelijk. Het duidt er echter wel op dat de hele setting en stijl van de game hierdoor zou kunnen gaan veranderen.