Nieuwe info over Star Ocean: The Divine Force volgt eind juni

Nieuwe info over Star Ocean: The Divine Force volgt eind juni

Square Enix heeft laten weten dat het bedrijf eind juni meer bekendmaakt over Star Ocean: The Divine Force.

De rpg werd vorig jaar onthuld, maar sindsdien is het relatief stil rondom de game. In een Japanstalige tweet liet het bedrijf echter weten dat mensen eind juni meer informatie kunnen verwachten.

Vrij vertaald meldt de tweet het volgende: "De nieuwe Star Ocean zou in het voorjaar van 2022 uitkomen, maar helaas moeten we jullie langer laten wachten. We bereiden ons op dit moment voor op het geven van meer informatie eind juni. We werken er hard aan om aan de verwachtingen van fans te voldoen."

Star Ocean: The Divine Force combineert volgens de makers sci-fi en fantasie met een uitgebreide line-up aan personages, verhalen, een uniek gevechtssysteem en toegankelijke besturing. Het verhaal moet daarbij beïnvloed worden door de keuzes die spelers maken.

De Star Ocean-franchise begon in 1996 en bestaat uit vijf hoofdgames, een spin-off en een mobiele game. De meest recente spellen zijn de in 2016 verschenen Star Ocean: Integrity and Faithlessness voor PlayStation 4 en PlayStation 3 en Star Ocean: Anamnesis voor iOS en Android. Het nieuwe deel moet uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Hieronder is de onthullingstrailer nog eens te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou