Nieuws
Star Ocean The Divine Force

Nieuwe info over Star Ocean: The Divine Force volgt eind juni

Game komt logischerwijs niet meer dit voorjaar uit

Geschreven door Michel Musters op
Square Enix heeft laten weten dat het bedrijf eind juni meer bekendmaakt over Star Ocean: The Divine Force.

De rpg werd vorig jaar onthuld, maar sindsdien is het relatief stil rondom de game. In een Japanstalige tweet liet het bedrijf echter weten dat mensen eind juni meer informatie kunnen verwachten.

Vrij vertaald meldt de tweet het volgende: "De nieuwe Star Ocean zou in het voorjaar van 2022 uitkomen, maar helaas moeten we jullie langer laten wachten. We bereiden ons op dit moment voor op het geven van meer informatie eind juni. We werken er hard aan om aan de verwachtingen van fans te voldoen."

Star Ocean: The Divine Force combineert volgens de makers sci-fi en fantasie met een uitgebreide line-up aan personages, verhalen, een uniek gevechtssysteem en toegankelijke besturing. Het verhaal moet daarbij beïnvloed worden door de keuzes die spelers maken.

De Star Ocean-franchise begon in 1996 en bestaat uit vijf hoofdgames, een spin-off en een mobiele game. De meest recente spellen zijn de in 2016 verschenen Star Ocean: Integrity and Faithlessness voor PlayStation 4 en PlayStation 3 en Star Ocean: Anamnesis voor iOS en Android. Het nieuwe deel moet uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Hieronder is de onthullingstrailer nog eens te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gelekte slide noemt twee RDNA 2-clusters voor AMD's Mendocino-apu Hardwarereview: Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max gameheadset
0

Reacties op: Nieuwe info over Star Ocean: The Divine Force volgt eind juni

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.