Nieuwe info over Pokémon Sword en Shield komt morgen

Nieuwe info over Pokémon Sword en Shield komt morgen

Morgen wordt er nieuwe info gegeven over de aankomende Switch-games Pokémon Sword en Shield.

Update: Een nieuwe trailer is uitgebracht die onder andere Galarian Forms toont. Bekijk de nieuwe trailer via deze link.

Dat meldt het officiële Twitter-account van Pokémon. De info komt aanstaande woensdag om 15:00 uur Nederlandse tijd. Om wat voor info het precies gaat is nog niet bekend.

Sinds de onthulling van Pokémon Sword en Shield eerder dit jaar is er geregeld aan nieuwe informatie naar buiten gebracht. In juni was er een Pokémon Direct meer nieuwe info, en tijdens E3 kreeg de game ook een nieuwe trailer. Afgelopen maand werd in een trailer meer info gegeven over Gigantamaxing, waarmee spelers hun pokémon gigantisch kunnen laten groeien en van vorm kunnen laten veranderen.

Ook werd vorige maand bekendgemaakt wat de exclusieve content van Pokémon Sword en Shield gaat inhouden. Zo zijn de pokémon Deino en Jangmo-o alleen te vinden in Pokémon Sword, terwijl Larvitar en Goomy alleen gevangen kunnen worden in Pokémon Shield.

Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn vanaf 15 november verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Lees morgen meer nieuwe info over de game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoop dat ze toch iets voor elkaar hebben gekregen zodat ik mijn living dex kan overzetten

0
test

Het zal niet zo zijn als van 2-3 generatie dat je het nooit meer over kunt zetten. Ooit kun je het overzetten, lijkt me, anders zou Pokémon Home nergens op slaan. Alleen overzetten naar Sword & Shield zou ik niet verwachten.

0

Aanbevolen voor jou