Nieuwe info Destiny-uitbreiding The Dark Below gelekt | Gamer.nl

Nieuwe info Destiny-uitbreiding The Dark Below gelekt | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Volgens de gevonden informatie bevat The Dark Below drie nieuwe hoofdmi ies: The Dark Below, Ritual of Sacrifice en Fist of Crota. Fans hebben negen Bounty-mi ies, een Strike-mi ie en een Raid-mi ie gezien in de data van het spel. De baas van de Raid heet The Oversoul en heeft een speciale kracht genaamd Oversoul's Gaze.

Eris, een nieuw personage dat spelers mi ies geeft, verkoopt volgens de gevonden informatie de eerste exotic armor, één voor elke kla e: een Warlock Bond, Hunter Cloak en Titan Mark. Ook zouden er nieuwe wapens in The Dark Below zitten: een sniper die als hoofdwapen dient en een shotgun die vier kogels tegelijk kan afvuren.

Naast de nieuwe mi ies zijn er mogelijk nieuwe upgrades voor wapens die spelers ontvangen van questgever Eris. Ook zijn er 'Radiant Energy' en 'Radiant Shards' gevonden, het is nog niet duidelijk wat deze items doen. De uitbreiding bevat bovendien vier nieuwe materialen: Dried Crimson, Embers of the Le er, Seething Mist en het eerste exotic materiaal Crux of Crota.

The Dark Below komt op 9 december uit op PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou