Nieuwe Humble Bundle met pc- en Android-games | Gamer.nl

Nieuwe Humble Bundle met pc- en Android-games | Gamer.nl

Er is een nieuwe Humble PC & Android Bundle verschenen op de website van Humle Bundle. De bundel bestaat uit games die zowel op pc als Android speelbaar zijn.

Humble Bundle is een dienst waarbij gamers zelf kunnen bepalen hoeveel ze voor gamebundels willen betalen. Hoe meer spelers bereid zijn om te betalen hoe meer games er aan de bundel worden toegevoegd.

De 'basisbundel' bestaat bij de veertiende editie van de Humble PC & Android Bundle uit de games 100000, Badlands en Spacecom. Spelers die meer dan 0,90 euro over hebben voor een bundel ontvangen een coupon waarmee ze 10 procent korting ontvangen voor een abonnement op Humble Monthly. Abonnees ontvangen elke maand een bepaalde  aantal games en krijgen 10 procent korting in de Humble Store.

Wie meer dan 2,71 euro op tafel legt ontvangt ook de titels Please Don’t Touch Anything, Spider: Rite of the Shrouded Moon en You Must Build a Boat.

Zoals altijd kunnen spelers kiezen hoe het betaalde bedrag verdeeld moet worden onder ontwikkelaars, organisatoren en goede doelen. Er zijn twee goede doelen van tevoren geselecteerd voor de veertiende editie. Deze goede doelen zijn Electronic Frontier Foundation en American Red Cro , maar er is daarnaast nog altijd de mogelijkheid om zelf een keuze te maken uit de duizenden goede doelen die zijn aangesloten.

Op dit moment zijn er al ruim 19.000 bundels verkocht. Spelers hebben vanaf nu nog twee weken de tijd om een bundel aan te schaffen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou