Nieuws

Nieuwe Humble Jumbo Bundle bevat grote namen

Met o.a. RollerCoaster Tycoon 2 en Devil Daggers

Geschreven door Peter Paardekooper op

Er is een nieuwe Humble Jumbo Bundle verschenen. In deze bundels zitten over het algemeen bekendere en grotere games dan in de gebruikelijke wekelijkse deals.

Geïnteresseerden kunnen nu RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack, Devil Daggers en Runestone Keeper aanschaffen voor elk willekeurig bedrag. Voor meer dan het huidige gemiddelde (5,01 dollar, omgerekend ongeveer 4,50 euro) komen Stronghold Crusader 2, Prison Architecht en Punch Club daar nog bij, naast andere games die op een later moment worden aangekondigd. Wanneer er ten slotte meer dan 10 dollar (ongeveer 9 euro) wordt betaald dan wordt Miscreated ook beschikbaar gesteld, dat op het moment in Early Access zit.

De Humble Bundle is een programma waarin kopers zelf kunnen kiezen wat ze voor hun aankoop betalen. Ook kan er zelf beslist worden waar het uitgegeven geld naartoe gaat: de ontwikkelaars, de Humble Bundle zelf, het goede doel of een combinatie daarvan.

Humble Bundle

Dit artikel delen:

Lees meer

Dragon Ball Fusions komt naar Europa Zo werkt de multiplayer van Call of Duty: Infinite Warfare
2

Reacties op: Nieuwe Humble Jumbo Bundle bevat grote namen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • SuperDre

  • 22 september 2016 10:44
  Ik wacht even tot dinsdag wanneer die andere games bekend worden, vind wat er nu voor $5.01 is nog niet zo interessant (let wel, als je wacht tot dinsdag dan kan het zijn dat de prijs hoger is geworden omdat er een hoop mensen misschien meer dan die $5.01 hebben betaald)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Qlimax

  • 22 september 2016 20:18
  Meh.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.