Nieuws

'Nieuwe Hitman is geen Early Access'

'We voegen meer missies toe tot het verhaal afgerond is'

Geschreven door Gijs Scheltens op
De nieuwe Hitman komt niet als compleet spel uit, maar is ook geen Early Access-achtige game. Dat zegt ontwikkelaar IO Interactive op de blog van het spel.

"Wat we op 8 december uitbrengen is niet het complete spel. Gedurende 2016 brengen we meer locaties en missies uit tot de verhaallijn beëindigd is. Al deze content zit inbegrepen bij het prijskaartje van 60 dollar", aldus de ontwikkelaar.

Episodisch
IO Interactive aarzelt om het spel episodisch te noemen, gezien episodische games de afleveringen vaak los verkopen. "Het verhaal [van Hitman] wordt wel in delen gebracht, in die zin voelt het verhaal waarschijnlijk episodisch. Er zijn echter ook niet-verhaalgerelateerde zaken die uit zullen komen voor Hitman."

De ontwikkelaar geeft nadrukkelijk aan dat het geen Early Access-model hanteert: "Early Access betekent iets wat niet af is of niet helemaal werkt. Alle inhoud die we op en na de release uitbrengen zal af zijn."

Downloadbare content
Verder laat de ontwikkelaar weten dat de nieuwe Hitman een eenmalige aankoop zal worden. "Er zitten geen microtransacties of verborgen kosten bij in en ook geen extra betaalde downloadbare content. Het is een alles-in-één-pakket van 60 dollar."

Square Enix kondigde de nieuwe Hitman aan op de E3 met een gameplaytrailer. Spelers krijgen meer vrijheid vergeleken met Hitman: Absolution. Ook zijn de maps zes à zeven keer zo groot als in die game. Het spel verschijnt 8 december op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: IO Interactive

Dit artikel delen:

Lees meer

'Swatter' krijgt 16 maanden cel Barony
3

Reacties op: 'Nieuwe Hitman is geen Early Access'

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Charles_Cash

  • 10 juli 2015 11:57
  Ik was even bang, maar gelukkig maar één keer aftikken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Vogeltje

  • 10 juli 2015 12:57
  Ik ben noh steeds bang. Verhaal? Heeft Hitman totaal niet nodig. Niet meer dan de reden waarom je je target moet omleggen en wat hij doet, om zo de beste manier te vinden.

  Absolution was een drama voor mij. Niet zozeer een verkeerde game, maar helemaal geen Hitman game.

  Blood Money met grotere levels, meer mogelijkheden, verbeterde mechanics om info te verzamelen en ik ben helemaal blij.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • sollitdude

  • 12 juli 2015 10:00
  ik zie hier wel de fun van erin. je krijg groten open mappen, en je mag zelf de manier van ombrengen kiezen. maarja, gewoon uit gewoonte zal ik denk ik wel merendeels de sniper pakken XD

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.