'Nieuwe Hitman is geen Early Access' | Gamer.nl

'Nieuwe Hitman is geen Early Access' | Gamer.nl

De nieuwe Hitman komt niet als compleet spel uit, maar is ook geen Early Access-achtige game. Dat zegt ontwikkelaar IO Interactive op de blog van het spel.

"Wat we op 8 december uitbrengen is niet het complete spel. Gedurende 2016 brengen we meer locaties en mi ies uit tot de verhaallijn beëindigd is. Al deze content zit inbegrepen bij het prijskaartje van 60 dollar", aldus de ontwikkelaar.

Episodisch
IO Interactive aarzelt om het spel episodisch te noemen, gezien episodische games de afleveringen vaak los verkopen. "Het verhaal [van Hitman] wordt wel in delen gebracht, in die zin voelt het verhaal waarschijnlijk episodisch. Er zijn echter ook niet-verhaalgerelateerde zaken die uit zullen komen voor Hitman."

De ontwikkelaar geeft nadrukkelijk aan dat het geen Early Acce -model hanteert: "Early Acce betekent iets wat niet af is of niet helemaal werkt. Alle inhoud die we op en na de release uitbrengen zal af zijn."

Downloadbare content
Verder laat de ontwikkelaar weten dat de nieuwe Hitman een eenmalige aankoop zal worden. "Er zitten geen microtransacties of verborgen kosten bij in en ook geen extra betaalde downloadbare content. Het is een alles-in-één-pakket van 60 dollar."

Square Enix kondigde de nieuwe Hitman aan op de E3 met een gameplaytrailer. Spelers krijgen meer vrijheid vergeleken met Hitman: Absolution. Ook zijn de maps zes à zeven keer zo groot als in die game. Het spel verschijnt 8 december op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou