Nieuws
For Honor

Nieuwe heroes in For Honor mogelijk uitgelekt

Romeinse Centurion en Japanse ninja opgedoken in screenshots

Geschreven door Jacco Peek op
In screenshots van een Duitse Reddit-gebruiker, zijn twee nieuwe dlc-heroes van For Honor opgedoken. Een Romeinse legeraanvoerder en de Japanse ninja.

Hoewel de gebruiker geen bron noemt, had de community van de game de heroes al eerder ontdekt via de silhouetten op de afbeelding van de season pass. Hierop zijn beiden vrij makkelijk te onderscheiden.

De Romeinse legeraanvoerder wordt aangeduid als "Roman Centurion", wat afgeleid is van het woord "century". Deze soldaten kregen hun naam aan het begin van het Nieuwe Testament in de Bijbel. De Romeinse legeraanvoerder is net als de ninja onafhankelijk van een factie, zoals Ubisoft dat ook in de dlc van Rainbow Six: Siege toepast.

Ubisoft maakte vandaag ook bekend dat het zogenaamde AFK-farming wordt aangepakt. Hierbij gebruiken spelers elastiekjes om hun characters rond te laten lopen en zo oneindig de xp-bonus van een match te vergaren. In een Reddit-post legt het bedrijf uit dat spelers een eerste keer een waarschuwing krijgen en bij de tweede keer een tijdelijke of permanente ban.

Bron: VG247

Dit artikel delen:

Lees meer

10 dingen die je moet proberen in Zelda: Breath of the Wild Lawbreakers krijgt closed bèta
0

Reacties op: Nieuwe heroes in For Honor mogelijk uitgelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.