Nieuws

Nieuwe Hearthstone-uitbreiding komt in december uit

Mean Streets of Gadgetzan

Geschreven door Michel Musters op

Blizzard heeft een nieuwe uitbreiding voor de digitale kaartgame Hearthstone: Heroes of Warcraft aangekondigd, genaamd Mean Streets of Gadgetzan.

De uitbreiding komt begin december en speelt zich af in de grootste handelstad van Azeroth, vol met smokkelaars, huurmoordenaars en ander gespuis. De vierde uitbreiding van de game heeft drie criminele families en 132 nieuwe kaarten. Elke baas van een van de families is ook een Legendary tri-class kaart.


Eén van de familie's is de Grimy Goons, die zich specialiseren in het handelen in wapens. Ze hebben Hunters, Warriors en Paladins in dienst en een ogre genaamd Don Han'cho is de leider. De Kabal bestaat vooral uit priesters, Warlocks en Mages en maken potions. De leider is Kazakus die een custom potion tijdens potjes voor spelers kan maken. Tot slot zijn er de huurmoordenaars, Rogues, Shamans en Druids van de Jade Lotus. Hun mysterieuze leider maakt liever gebruik van anderen op een stille manier.

Kaart-pakketten voor Mean Streets of Gadgetzan kunnen straks in de Arena-modus gewonnen worden en gekocht worden met in-game goud of echt geld. De uitbreiding komt begin december naar pc, iOS en Android.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo heropent voor één weekend de Nintendo Power Line Eerste Diablo krijgt remake binnen Diablo 3
2

Reacties op: Nieuwe Hearthstone-uitbreiding komt in december uit

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • garciagarcia

  • 7 november 2016 09:46
  Zeer goed nieuws en sneller dan verwacht! Ik zit echt te wachten op een weer een frisse wind in deze game en om weer nieuwe goede decks in elkaar te knutselen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • garciagarcia

  • 7 november 2016 10:08
  Huh? Dubbel xD

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.