Nieuwe Hearthstone-uitbreiding komt in december uit | Gamer.nl

Nieuwe Hearthstone-uitbreiding komt in december uit | Gamer.nl

Blizzard heeft een nieuwe uitbreiding voor de digitale kaartgame Hearthstone: Heroes of Warcraft aangekondigd, genaamd Mean Streets of Gadgetzan.

De uitbreiding komt begin december en speelt zich af in de grootste handelstad van Azeroth, vol met smokkelaars, huurmoordenaars en ander gespuis. De vierde uitbreiding van de game heeft drie criminele families en 132 nieuwe kaarten. Elke baas van een van de families is ook een Legendary tri-cla kaart.


Eén van de familie's is de Grimy Goons, die zich specialiseren in het handelen in wapens. Ze hebben Hunters, Warriors en Paladins in dienst en een ogre genaamd Don Han'cho is de leider. De Kabal bestaat vooral uit priesters, Warlocks en Mages en maken potions. De leider is Kazakus die een custom potion tijdens potjes voor spelers kan maken. Tot slot zijn er de huurmoordenaars, Rogues, Shamans en Druids van de Jade Lotus. Hun mysterieuze leider maakt liever gebruik van anderen op een stille manier.

Kaart-pakketten voor Mean Streets of Gadgetzan kunnen straks in de Arena-modus gewonnen worden en gekocht worden met in-game goud of echt geld. De uitbreiding komt begin december naar pc, iOS en Android.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou