Nieuwe Hearthstone-uitbreiding heet mogelijk 'Eye of Azshara' | Gamer.nl

Nieuwe Hearthstone-uitbreiding heet mogelijk 'Eye of Azshara' | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Blizzard kondigde eerder al aan dat Hearthstone een nieuwe uitbreiding krijgt die ruim honderd kaarten toevoegt. Vrijdag en zaterdag is BlizzCon 2014, een conventie waar Blizzard onder andere (gameplay van) nieuwe titels laat zien. Blizzard hintte ook al naar een onthulling betreffende Hearthstone op BlizzCon.

Azshara is een deel van het continent Azeroth uit World of Warcraft. Daarnaast is Queen Azshara een belangrijk personage in de Warcraft-lore. Het zou dus ook kunnen dat Eye of Azshara slaat op de volgende World of Warcraft-uitbreiding, hoewel de uitbreiding Warlords of Draenor nog in bèta is en pas 13 november uitkomt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou