Nieuws
Hearthstone

Nieuwe Hearthstone-campagne begint op 17 september

Tombs of Terror

Geschreven door Michel Musters op
Hearthstone-uitbreiding Saviors of Uldum krijgt op 17 september een nieuwe solocampagne.

De campagne heet Tombs of Terror en is het tweede deel van het Saviors of Uldum-verhaal, een direct vervolg op de vorige campagne The Dalaran Heist. De campagne draait om de Leaue of Explorers, een stel avonturiers die de ruïnes van Uldum verkennen om de vier Plague Lords te verslaan.

"Met Tombs of Terrors hebben we onze diepste en meest herspeelbare solocampagne ooit gemaakt", aldus Blizzard-president J. Allen Brack. "Er zijn zoveel opties voor nieuwe decks om te bouwen met dual-class helden en alle bekende schatten om te vinden. We hopen dat spelers Tombs of Terrors telkens opnieuw willen spelen."

De bovengenoemde 'dual-class' helden zijn nieuw: de vier helden in het spel kunnen kaarten van twee verschillende klassen pakken. Zo kan Night Elf Elise Starseeker de mogelijkheden van een Priest en Druid combineren en dinosaurustemmer Brann Bronzebeard zowel Hunter als Warrior pakken.

De campagne verschijnt op 17 september. Het eerste hoofdstuk is gratis, de andere hoofdstukken die de weken erna verschijnen, zijn voor 700 in-game goud per stuk verkrijgbaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

Borderlands 3 kan vanaf 11 september worden gepreload Guardians-acteur Dave Bautista speelbaar in Gears 5
0

Reacties op: Nieuwe Hearthstone-campagne begint op 17 september

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.