Nieuwe Harvest Moon dit jaar naar Europa | Gamer.nl

Nieuwe Harvest Moon dit jaar naar Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game verschijnt zowel voor de Nintendo DS als de Nintendo 3DS. Naast Harvest Moon: The Tale of Two Towns brengt Rising Star nog minimaal tien andere titels naar Europa in 2012, waaronder vier voor de 3DS. “We zijn grote fans van de 3DS en de unieke ervaring die het kan bieden”, aldus Martin Defries, managing director bij de uitgever.

Releaselijst

In het eerste kwartaal van het jaar komt de uitgever met BIT.TRIP COMPLETE voor de Nintendo Wii, BIT.TRIP SAGA voor de Nintendo 3DS en Cradle of Persia voor de Nintendo DS. Super Black Ba 3D en Cradle of Rome 2 komen beide in het tweede kwartaal naar de 3DS en de Nintendo DS krijgt in deze periode de game Tofu Collection. In de lente verschijnen verder Akai Katana voor Xbox 360, een shooter van ontwikkelaar Cave, en Rune Factory Oceans voor PlayStation 3. Tot slot brengt Rising Star in 2012 de games Way of the Samurai 4 voor PS3 en Shifting World voor 3DS uit. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou