Nieuws
Halo Infinite

Nieuwe Halo Infinite-update lost Quick Resume-problemen op

Problemen deden zich specifiek op Xbox Series X en S voor

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe hotfix die voor Halo Infinite is uitgebracht, lost problemen op met de Quick Resume op Xbox Series X en S.

Vorige week waarschuwde ontwikkelaar 343 Industries Xbox Series X en S-spelers al niet de Quick Resume-optie op de consoles te gebruiken gedurende de campagne van Halo Infinite. Dit kon er namelijk voor zorgen dat vrijgespeelde cosmetische items in de multiplayer niet in de inventaris van spelers verschenen. 

Nu is er dus een update uitgebracht die dat probleem moet verhelpen. De hotfix zorgt voor "verbeteringen in online connecties wanneer Halo Infinite wordt opgestart via Quick Resume op Xbox Series X en S". Daarmee moet ook het probleem met de cosmetische items zijn opgelost. Tevens worden achievements nu consistent ontgrendeld - mochten sommige spelers er een aantal gemist hebben vanwege bugs, dan worden die als het goed is alsnog ontgrendeld.

Halo Infinite ontving een 9 op Gamer.nl: "Halo Infinite brengt de reeks terug naar waar het twintig jaar geleden begon. Terug naar de eenzame supersoldaat, een praatgrage AI-compagnon en schietpartijen die geheid uitmonden in een heerlijke chaos van kleurrijke explosies en gillende aliens. Terug naar een verrassend soepel spelende multiplayer, waar dankzij diezelfde chaos geen twee potjes hetzelfde zijn. Terug naar een game die we oneindig lang willen blijven spelen."

Dit artikel delen:

Lees meer

Chorus heeft space combat om over te zingen Zwaardvechten in actie-rpg Stray Blade
0

Reacties op: Nieuwe Halo Infinite-update lost Quick Resume-problemen op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.