Nieuws
GTA 5

Nieuwe GTA 5-mod laat spelers als Magneto spelen

Chaos in Los Santos als de antagonist van de X-Men

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er is een mod beschikbaar voor GTA 5 waar de speler als Magneto kan spelen. Een ontwikkelaar met de naam JulioNIB maakte deze mod om de stad van Los Santos onveilig te maken.

Met deze nieuwe mod beschikken spelers in GTA V over het Marvel-personage Magneto inclusief zijn speciale krachten. In de comics controleert Magneto magnetische velden waardoor hij voorwerpen kan optillen en verplaatsen van een afstand. Zo kan de speler met Magneto auto's van de grond plukken en schade veroorzaken of verkeersborden als projectielen gebruiken. Zelfs treinen, auto's, vliegtuigen en mensen zijn te manipuleren om zo een catastrofe te veroorzaken in de stad. Daarbij kan de speler wapens van vijanden uit de handen halen en ze tegen henzelf gebruiken.

Ook kan Magneto zweven en een speciale melee-aanval uitvoeren die voor grote schade zorgt bij alles en iedereen wat er op Magneto's pad komt. De mod is te downloaden via de website van JulioNIB, inclusief een lijst met details over alle toegevoegde mogelijkheden.

Jaren na het uitkomen van GTA 5 wordt er nog steeds regelmatig content uitgebracht voor de game. De laatste After Hours-update gaf de spelers de mogelijkheid om onder andere een eigen nachtclub te beheren.

Dit artikel delen:

Lees meer

Colombia onthuld als tweede locatie voor Hitman 2 Straf voor Destiny 2-spelers die Gambit-modus verlaten
2

Reacties op: Nieuwe GTA 5-mod laat spelers als Magneto spelen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • armilo-theus

  • 3 september 2018 15:24
  Geweldig gedaan

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • chefry

  • 4 september 2018 08:46
  Dit zal ook vast online te gebruiken zijn en dan maken mensen er misbruik van. Hierdoor word je continue afgemaakt terwijl je alleen maar wil gamen

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.