Nieuwe GTA Online-update geeft consolespelers crashes

Nieuwe GTA Online-update geeft consolespelers crashes

Een recent uitgekomen update voor GTA Online zorgt er voor dat consolegamers crashes in het spel ervaren.

De recent uitgekomen update voor de online modus van Grand Theft Auto 5 verkleint de laadtijden drastisch. Een gamer vond onlangs de oorzaak van het feit dat veel spelers minutenlang naar laadschermen zaten te kijken, en Rockstar heeft deze oplossing via de update officieel uitgerold.

Spelers van GTA Online op consoles maken sinds de update echter melding van crashes. Diverse spelers op Xbox One en PlayStation 4 worden na de update uit de online game gegooid en belanden weer op het startscherm. Sommige PS4- en PS5-spelers melden dat ze de update niet eens kunnen downloaden. De problemen lijken zich echter het vaakst voor te doen op Xbox-consoles. Er is dan ook besloten de meest recente update op Xbox terug te rollen, zodat de crashes niet meer voorkomen.

Er zijn vooralsnog geen duidelijke oplossingen voor de bug. Hoogstwaarschijnlijk brengt Rockstar in de toekomst een nieuwe patch uit waarmee de bug wordt opgelost, terwijl de kortere laadtijden ook intact blijven.

gta online
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gisteren eens de SP opgestart. Bijna geen laadtijd op XSX terwijl voor de patch het echt nog lang duurde. Super patch op de crashes na natuurlijk ;-)

0

"Sommige PS4- en PS5-spelers melden dat ze de update niet eens kunnen downloaden." De game is nog niet eens op de PS5 uitgekomen.

0
test

@ruudvdkemp Je kan bijna alle PS4 spellen wel downloaden en spelen op de PS5. Zo ook met deze game

0

@Ryme Ah, zo.

0

Aanbevolen voor jou