GTA 5 helemaal in vr speelbaar door mod

GTA 5 helemaal in vr speelbaar door mod

Modder LukeRoss00 heeft een mod gemaakt voor Grand Theft Auto 5 waardoor de hele game in vr te spelen is en volgens verschillende bronnen is dit de beste virtual reality mod tot nu toe.

Mod-makers zijn al langere tijd bezig om GTA 5 speelbaar te maken in vr. De resultaten van deze mods zijn echter meestal gemixt. Vaak moeten de mod-bouwers compromissen sluiten omdat niet alles in de game werkt in combinatie met virtual reality. Daarnaast worden sommige vr-mods niet langer ondersteund.

Nu is er dus LukeRoss00 met zijn gta5-real-modwaarmee dat soort technische conflicten tot een minimum zijn teruggebracht en spelers, naar verluid, echt alles kunnen doen wat normaliter ook mogelijk is in de game.

 

De mod werkt op de Oculus Rift en SteamVR. Het belangrijkste aspect van de mod is dat de FOV (beeldveld) door het hele spel door goed werkt, ook als je in een auto zit of aan richten bent met je wapen.

Daarnaast heeft LukeRoss00 een manier gevonden waardoor de camera niet steeds in- en uit-zoomt als je in een cutscene zit. Wel waarschuwt LukeRoss00 dat de cutscenes erg overweldigend zijn door de bewegende camera. Dat kan dus iets te veel worden voor mensen die gevoelig zijn voor vr.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is een musthave voor GTA VI gewoon ingame van third person na VR modus switchen. En dat zou nog zoveel meer mensen een PS5 laten kopen aangezien dit de enigste console is die VR ondersteunt.

0
test

Wow! Ik zou 'm zo herspelen als dit er ook voor PSVR was. Wel opvallend dat Rockstar LA Noire wel een VR-bewerking heeft gegeven. Misschien een try-out voor een GTA VR in de toekomst?

0
test

@clandestine666 Rockstar gaat nooit een aparte VR game maken voor GTA . Dit word gewoon een optie in GTA VI als ze slim zijn

0
test

@TommyVercetti Dat is wat ik bedoel. ;)

0

Aanbevolen voor jou