Nieuwe GT5-patch ter voorbereiding van GT Academy | Gamer.nl

Nieuwe GT5-patch ter voorbereiding van GT Academy | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast de optie om aan het toernooi mee te doen, voegt de patch de functie Friend Rankings toe. Hiermee kan de speler eenvoudiger zijn vrienden terugvinden in de leaderboards. Daarnaast verbetert de update de manier waarop Performance Points voor auto's in de multiplayermodus worden berekend en introduceert het nieuwe beperkingen bij het inruilen van auto's.

GT Academy

GT Academy is een samenwerking tu en Ni an en Sony. Het toernooi geeft Gran Turismo 5-spelers een kans geeft een echte racecoureur te worden. Er zijn uit vorige wedstrijden inmiddels twee profe ionele coureurs voortgekomen. Om hiervoor in aanmerking te komen moeten spelers zo goed mogelijk presteren in een bepaalde time trial, die in de Seasonal Events-sectie van Gran Turismo 5 te vinden is. De nieuwe patch voegt deze functionaliteit toe aan de game. Het toernooi vindt plaats vanaf vrijdagochtend 4 maart tot zaterdagnacht 5 maart.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou