Nieuws
animal crossing new horizons

Update: Lege kavel-bug Animal Crossing: New Horizons gerepareerd

Adopteren dorpsbewoners weer veilig

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Door een pas uitgebrachte update is de lege kavel-bug in Animal Crossing: New Horizons gerepareerd. Dat blijkt uit de patch notes van de update.

Eerder deze week ontdekten verschillende spelers deze glitch. Bij deze bug konden spelers, als ze een dorpsbewoner adopteerde van iemand anders, een kapotte kavel op hun eiland krijgen. Met deze kavel kon niks gedaan worden, tot de grote frustratie van de speler. Deze glitch is nu met de laatste update verholpen.

animal crossing new horizons

Oorspronkelijk bericht: Er is een nieuwe glitch ontdekt in Animal Crossing: New Horizons die onbruikbare kavels op het eiland van de speler plaatst. De bug is onlangs ontdekt door een aantal spelers.

Op het Bell Tree Forumsstaat dat de glitch ontstaat als iemand een dorpsbewoner krijgt van een andere speler die het dier van het eiland heeft verwijderd via een amiibo of de kampeerplek. Er kan dan een kavel op het eiland verschijnen waar niks mee gedaan kan worden. Als die ‘kapotte’ kavel eenmaal op het eiland staat kunnen spelers geen nieuwe bewoners meer aan hun eiland toevoegen.

Animal Crossing: New Horizons is nu al een paar weken uit op de Nintendo Switch en heeft voornamelijk goede reviews gehad. Toch was de game niet perfect toen die 20 maart uitkwam. Zo ontdekte YouTube-kanaal GameXplain pas nog een glitch, waarmee spelers ongelimiteerd spullen kopiëren. Onlangs is deze glitch met een update gerepareerd, maar nu is er alweer een nieuwe bug ontdekt.

Wanneer Nintendo dit gaat oplossen is nog niet bekend. Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 15:00 - Lucas ontdekt Tokio in Persona 5 Royal Fanmade trailer van Paper Zelda uitgekomen
0

Reacties op: Update: Lege kavel-bug Animal Crossing: New Horizons gerepareerd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.