Update: Lege kavel-bug Animal Crossing: New Horizons gerepareerd

Update: Lege kavel-bug Animal Crossing: New Horizons gerepareerd

Door een pas uitgebrachte update is de lege kavel-bug in Animal Crossing: New Horizons gerepareerd. Dat blijkt uit de patch notes van de update.

Eerder deze week ontdekten verschillende spelers deze glitch. Bij deze bug konden spelers, als ze een dorpsbewoner adopteerde van iemand anders, een kapotte kavel op hun eiland krijgen. Met deze kavel kon niks gedaan worden, tot de grote frustratie van de speler. Deze glitch is nu met de laatste update verholpen.

animal crossing new horizons

Oorspronkelijk bericht: Er is een nieuwe glitch ontdekt in Animal Crossing: New Horizons die onbruikbare kavels op het eiland van de speler plaatst. De bug is onlangs ontdekt door een aantal spelers.

Op het Bell Tree Forumsstaat dat de glitch ontstaat als iemand een dorpsbewoner krijgt van een andere speler die het dier van het eiland heeft verwijderd via een amiibo of de kampeerplek. Er kan dan een kavel op het eiland verschijnen waar niks mee gedaan kan worden. Als die ‘kapotte’ kavel eenmaal op het eiland staat kunnen spelers geen nieuwe bewoners meer aan hun eiland toevoegen.

Animal Crossing: New Horizons is nu al een paar weken uit op de Nintendo Switch en heeft voornamelijk goede reviews gehad. Toch was de game niet perfect toen die 20 maart uitkwam. Zo ontdekte YouTube-kanaal GameXplain pas nog een glitch, waarmee spelers ongelimiteerd spullen kopiëren. Onlangs is deze glitch met een update gerepareerd, maar nu is er alweer een nieuwe bug ontdekt.

Wanneer Nintendo dit gaat oplossen is nog niet bekend. Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou