Nieuwe gitaarcontroller voor Guitar Hero: Warriors of Rock onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De basis van de gitaar bestaat nog maar uit één deel, namelijk de hals die is doorgetrokken tot het einde van de gitaar. De body - bestaande uit twee lo e delen - is hierdoor los te klikken van de hals en bestaat alleen nog maar uit kunststof. Hierdoor kan de body van de gitaar door iedereen aangepast worden en uitgever Activision zal dan ook verschillende body's uitgeven. Activision heeft nog niet laten weten wat de gitaar of de lo e onderdelen moeten kosten. De gitaar wordt in een filmpje uit de doeken gedaan.

Monsters en gitaren

Guitar Hero: Warriors of Rock is het zesde deel in de Guitar Hero-reeks. Volgens Activision moet het spel een nieuwe weg inslaan door middel van alter-ego's voor bekende muzikanten te gebruiken. Het spel krijgt ook een avontuurlijke modus waarin de speler een groep muzikanten samen moet stellen om het slechte Beest te verslaan. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou