De mysterieuze teaser-website Warstory.net die ons al enkele dagen in de ban houdt met kleine screenshots en rare quotes van een vooralsnog onbekend spel van Gearbox Software, heeft zijn doel zeker bereikt. Veel mensen willen immers weten wat er achter deze titel schuil gaat en iedereen wacht dan ook in spanning op de onthulling van het spel op 17 april.

IGN denkt echter al te weten hoe de vork in de steel zit. War Story zal allereerst niet War Story gaan heten, maar iets in de trend van Baker's Dozen of Baker's Drop(pings). Daarnaast weet men te vertellen dat Ubisoft het spel aan de man zal gaan brengen. Baker's Dozen lijkt dan ook één van de titels te zijn waar Ubisoft in het persbericht waarin men Ghost Recon 2 aankondigde, naar verwees. In dit persbericht was immers te lezen dat men de komende weken nog een tweetal andere tactische shooters zou onthullen naast Ghost Recon 2, waarvan er ook eentje zich in het verleden af zou gaan spelen.

Wat er precies achter de titel schuil gaat, zullen we snel genoeg te weten komen. Vooralsnog kan je je hier nog steeds lekker laten teasen.