Gamers die oude tijden willen herleven kunnen Super Star Wars: Return of the Jedi downloaden voor 800 punten (8 euro). De game kwam uit op de Super Nintendo en heeft vijf speelbare personages gebaseerd op de gelijknamige film.

WiiWare

Op WiiWare staat Little Tournament Over Yonder voor 800 punten, een strategiegame waarin spelers met een jonge prins of prinses spelen en een groot vechtteam aanvoeren. Tevens verkrijgbaar is Heron: Steam Machine voor 500 punten (5 euro). Deze game speelt zich af in een fabriek waarin rubberen eenden worden gemaakt. Spelers moeten pijpen verbinden die aan de machine die de eenden maakt hangen om zo de druk af te laten nemen. Vier spelers kunnen aan de slag met de game.

DSiWare

Op DSiWare staat Monochrome Puzzle voor 500 punten, van de makers van Actionloop en Polarium. De bedoeling is dat spelers patronen maken met zwarte en witte blokken om ze van het speelveld te verwijderen. Voor 800 punten is ook Viking Invasion op DSiWare verkrijgbaar, waarin forten gemaakt moeten worden om vikings tegen te houden