Voor WiiWare zijn Diner Dash en Art of Balance te koop beschikbaar gesteld. In Diner Dash managen spelers een druk restaurant en in Art of Balance staat het balanceren van stenen in honderd verschillende levels centraal. Diner Dash en Art of Balance kosten respectievelijk tien euro en acht euro.

Virtual Console

Op de Virtual Console zijn Ogre Battle 64 en Fatal Fury Special uitgekomen. Ogre Battle 64 is een tactische RPG die voor de Nintendo 64 uitkwam en tot dusver nog niet in Europa uit is gekomen. Ogre Battle 64 is vanaf nu te koop voor twaalf euro. De andere game die vandaag voor Virtual Console wordt uitgebracht, Fatal Fury Special, is te koop voor negen euro. Net als Ogre Battle 64 kwam ook deze fighter niet in Europa uit.

DSiWare

Eigenaren van de Nintendo DSi kunnen deze week van vijf nieuwe games genieten. Zo is daar Gangster 2: Kings of LA voor vijf euro. Mocht een gangster spelen niet aantrekkelijk klinken, is er Super Yum Yum Puzzle Adventure. Dit is een vrolijke puzzelgame die te koop is voor acht euro. Dan zijn er nog drie Game & Watch-games beschikbaar, namelijk Chef, Judge en Mario's Cement Factory. Deze games zijn te downloaden voor twee euro per stuk.