Nieuws
Battlefront 2

Nieuwe gameplay Star Wars Battlefront 2 volgende week te zien op Gamescom

Met verbeterde luchtgevechten

Geschreven door Bart Vermeulen op
EA zal op Gamescom, dat volgende week plaatsvindt, een trailer onthullen en een gameplaydemonstratie geven van Star Wars Battlefront 2.

Daarin wordt de nieuwe Starfighter Assault-modus getoond. Deze luchtgevecht-modus bevat personages en ruimteschepen uit de originele trilogie van Star Wars-films. EA speelt de demonstratie van Starfighter Assault op de map Fondor: Imperial Shipyard. De onthulling is te volgen op 21 augustus vanaf 18:30 Nederlandse tijd.

De multiplayerbèta van Battlefront 2, die zal lopen van 6 tot en met 9 oktober, maakt onder andere de Starfighter Assault-modus en de map Fondor: Imperial Shipyard speelbaar. De bèta is te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Volgens EA zal Battlefront 2 ten opzichte van het eerste deel "sterk verbeterde Starfighter-gevechten hebben met soepelere besturing, uitgebreidere aanpassingsmogelijkheden en vernieuwde teamplay waarin spelers hun eigen rol en klasse hebben."

Star Wars Battlefront 2 komt uit op 17 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Demo Rayman Legends: Definitive Edition nu verkrijgbaar in Switch-eShop Riot verliest rechtszaak van Edgar Davids over League of Legends Striker Lucian-skin
0

Reacties op: Nieuwe gameplay Star Wars Battlefront 2 volgende week te zien op Gamescom

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.