'Nieuwe gamefilm van The Rock gebaseerd op Call of Duty'

'Nieuwe gamefilm van The Rock gebaseerd op Call of Duty'

De nieuwe gameverfilming waar Dwayne 'The Rock' Johnson in speelt, zou gebaseerd zijn op de Call of Duty-franchise.

Dat claimt Giant Freakin Robot te hebben vernomen van diens bronnen. Dwayne Johnson zou in gesprek zijn met de bedrijven achter de franchise om te spelen in de film. Meer details zijn er vooralsnog echter niet.

Vorige week liet de acteur, bekend van rollen uit Jumanji, Fast and the Furious en Rampage, weten in een nieuwe gameverfilming te spelen. "We gaan een van de grootste, meest stoere games op het scherm toveren - eentje die ik zelf jaren heb gespeeld. (...) We zullen er voor zorgen dat gamers tevreden kunnen zijn, maar we willen gewoon een geweldige film maken."

In 2015 zou Activision al gesprekken hebben gehad om een cinematisch universum rondom Call of Duty op te bouwen, maar in 2020 meldde het bedrijf dat de films geen prioriteit meer hadden. Overigens kondigde Microsoft vorige maand aan Activision Blizzard over te nemen.

Vooralsnog is een film gebaseerd op Call of Duty niet officieel aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

dan zouden ze dit jaar de film moeten opnemen want zodra micro de baas is en ziet deze film niet zitten kan het zomaar niet meer door gaan, bij films worden wel vaker projecten gestopt. Weet nog dat de rock johnny bravo zou gaan spelen en een film over een game met een auto titel kwijt films zijn nooit gemaakt maar waren wel officeel aangekondigd.

0
test

Call of Duty was al een project dat ging geregisseerd worden door Stefano Sollima (Sicario 2, Without Remorse), maar sinds begin 2020 is dat project on hold: Gepost door gamer.nl op 06.03.2020 Call of Duty Hoewel er vooralsnog geen informatie is vrijgegeven over de verfilming van Call of Duty, is wel bekend dat er meerdere films in productie zijn. Verder is bekend dat de film geregisseerd wordt door de Italiaanse regisseur Stefano Sollima, bekend van films als Suburra en Sicario: Day of the Soldada. De Italiaan is naast de verfilming van Call of Duty ook betrokken bij de regie van de Rainbow Six-verfilming: Without Remorse.

0

Aanbevolen voor jou