Er zijn tot op heden nog geen details bekend over dit geheime project. Verschillende geruchten die de rondte doen spreken van een nieuw deel in de Summoner- of FreeSpace-reeks. Daarnaast behoort een compleet nieuw intellectueel product ook tot de mogelijkheden. Het is vrij onwaarschijnlijk dat het hier om een nieuw deel in de Saints Row- of Red Faction-serie gaat.

Summoner en FreeSpace

Summoner is een role-playing game uit 2000 die vanuit een derdepersoonsperspectief gespeeld wordt. Het verhaalt over een jonge man genaamd Joseph, die toen hij een kind was een demon opriep die al zijn geliefden vermoorde. Nu moet hij zijn krachten, die hij al die jaren vervloekt heeft, opnieuw aanwenden om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Het spel FreeSpace komt uit 1998 en is een ruimtegevechtsimulatie. In de game nemen spelers de rol op van een menselijke piloot die voor de Galactic Terran Alliance vecht tegen de militante Shivans. De singleplayer werd vrij goed ontvangen, maar het online-gedeelte van het spel werd geplaagd door lag en slecht bijgehouden statistieken.