Nieuwe game van maker Scribblenauts gebruikt Source-engine | Gamer.nl

Nieuwe game van maker Scribblenauts gebruikt Source-engine | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Verdere details over het spel wilde hij echter nog niet bekendmaken. Dat de game draait op de Source Engine, die eerder gebruikt werd voor spellen als Half-Life 2, Portal en Left 4 Dead, doet vermoeden dat deze nieuwe titel uitkomt voor Xbox 360, PlayStation 3 en/of PC. 5th Cell's vorige titels zijn alleen uitgebracht voor Nintendo DS.

Super Scribblenauts

Het spel waar 5th Cell momenteel aan werkt, Super Scribblenauts, ligt vanaf 12 oktober in de winkels. Het zet de creatieve gameplay uit het eerste spel voort, maar introduceert daarnaast ook een nieuwe manier om variatie te krijgen in de beschikbare hulpmiddelen. Spelers kunnen in Super Scribblenauts bijvoeglijke naamwoorden toevoegen aan de zelfstandige naamwoorden die al in het eerste deel zaten. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou