Nieuws
Astro's Playroom

Nieuwe game van Astro's Playroom-makers wordt 'grootste tot nu toe'

Maar concrete details blijven uit

Geschreven door Michel Musters op
De nieuwe game waar Astro's Playroom-ontwikkelaar Team Asobi aan werkt moet het grootste spel van de studio tot nu toe worden.

Dat laat creative en studio director Nicolas Doucet weten in een interview met Games Industry. Het was al bekend dat de studio aan een nieuw game werkt, maar details waren tot nu nog niet gegeven.

"Onze huidige productie verloopt prima. Maar we willen nog een groep hebben voor onderzoek en ontwikkeling, en we willen genoeg mensen in deze groep hebben om zoveel mogelijk gebieden te verkennen. En mogelijk andere projecten te starten."

Over het nieuwe spel: "Het wordt onze grootste game tot nu toe." Daarbij wil het team blijven experimenteren met hardware, zoals de manier waarop Astro's Playroom de functies van de DualSense-controller gebruikt. Vorig jaar werd al gemeld dat Team Asobi aan diens meest ambitieuze spel tot nu toe werkte.

Concrete details over de nieuwe game van Team Asobi werden niet gegeven. Wel benadrukt Doucet dat hij het belangrijk vindt dat de games van de studio aanvoelen alsof ze in Japan zijn ontwikkeld. Dat is ook niet zo gek: vorig jaar bleek dat Sony Japan Studio met een reorganisatie te maken kreeg, waarbij alle mensen die met game-ontwikkeling te maken hadden bij Team Asobi aan de slag zouden gaan.

Dit artikel delen:

Lees meer

Death Stranding komt mogelijk naar Game Pass voor pc Het verhaal staat centraal in nieuwe Saints Row-trailer
1

Reacties op: Nieuwe game van Astro's Playroom-makers wordt 'grootste tot nu toe'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    obi-twan kenobi

    • 17 augustus 2022 11:46
    Heel benieuwd naar. Astro's Playroom was geweldig.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.