Nieuws
Those Who Remain

Psychologische thriller Those Who Remain doet denken aan Silent Hill

Een stad, een vloek en een demoon

Geschreven door Arran Winmai op
Ontwikkelaar Camel 101 heeft vandaag hun nieuwe game Those Who Remain aangekondigd. Een psychologische thriller die doet denken aan Silent Hill of de P.T.-demo voor het geannuleerde vervolg.

Those Who Remain wordt een psychologische thriller die zich in een in eerste instantie normaal uitziende stad in de Verenigde Staten afspeelt. Echter rust er een vloek over de stad Dormont. De bewoners kunnen namelijk niet ontsnappen.

Spelers kruipen in de huid van Edward Turner, een normale man met een problematisch verleden. Hij komt net aan in Dormont en komt er gauw achter dat er iets goed mis is. In de schaduwen zitten monsters die iedereen vermoorden. De enige manier om te overleven is om in het licht te blijven.

Er zijn ook portalen die naar een alternatieve wereld brengen. Keuzes die gemaakt worden in een van de werelden hebben invloed op alle anderen.

Deze opzet lijkt sterk op die van Silent Hill. In het originele spel gaat hoofdrolspeler Harry Mason naar Silent Hill omdat het een stille plek zou zijn waar hij bij kan komen van het verlies van zijn vrouw. Echter blijkt bij aankomst dat de stad allesbehalve kalm is; er zijn overal monsters. Met een pistool in hand gaat Mason op zoek naar zijn dochter.

Silent Hill

Dit artikel delen:

Lees meer

Binnenkort ook lootboxes in Ghost Recon: Wildlands GTA Online krijgt bonussen en nieuwe sportwagen
0

Reacties op: Psychologische thriller Those Who Remain doet denken aan Silent Hill

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.