Nieuwe game Resident Evil-bedenker niet dit jaar | Gamer.nl

Nieuwe game Resident Evil-bedenker niet dit jaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In 2010 startte Shinji Mikami Tango Gameworks, hetzelfde jaar werd de studio onderdeel van Zenimax, eigenaar van onder andere Skyrim-ontwikkelaar Bethesda. Het is momenteel niet duidelijk waar de studio aan werkt, maar wel dat het nieuwe project dit jaar niet meer verschijnt.

Wel liet Takahashi weten dat de debuuttitel van de studio op een externe engine zal draaien, die dusdanig aangepast zou zijn dat deze lijkt op een intern ontwikkelde engine. Ook verwacht hij dat de game het goed zal doen in Japan en tu en de 500.000 en een miljoen exemplaren zal verkopen. Dat zou van de nog onaangekondigde game de grootste release van Zenimax Asia tot nu toe maken. The Elder Scrolls V: Skyrim verkocht in Japan tu en de tweehonderd- en driehonderdduizend exemplaren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou