Nieuwe game in het PUBG-universum komt volgend jaar uit

Nieuwe game in het PUBG-universum komt volgend jaar uit

In de loop van 2022 moet er een nieuwe game uitkomen die zich afspeelt in het universum van PlayerUnknown's Battlegrounds.

Een "nieuwe game gerelateerd aan PUBG" moet "volgend jaar" uitkomen op zowel pc als consoles. Dat blijkt uit een profielschets over Krafton-CEO Kim Chang-han van Bloomberg. Krafton is het overkoepelende bedrijf van Bluehole, PUBG Corp en Striking Distance. Bluehole en PUBG Corp zijn de bedrijven verantwoordelijk voor PUBG, terwijl Striking Distance de nieuwe studio is van Glen Schofield, dat vorig jaar The Callisto Protocol aankondigde tijdens The Game Awards.

Meer details over de nieuwe PUBG-game zijn er nog niet. Sinds medio vorig jaar waren er al meer dan zeventig miljoen exemplaren van PUBG op pc en cosoles verkocht. Op mobiel is het spel gratis te downloaden. Vorig jaar stond de teller al op ongeveer 600 miljoen downloads.

PUBG

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben werkelijk waar nieuwsgierig wat ik hierbij moet voorstellen... zou dit niet meer shooter / RPG / MMO kant op gaan? Ik heb werkelijk geen idee!

0

Aanbevolen voor jou