Nieuwe game Hideo Kojima 'is als een nieuw medium'

Nieuwe game Hideo Kojima 'is als een nieuw medium'

Hideo Kojima claimt dat een van zijn nog niet onthulde projecten 'bijna als een nieuw medium' gezien kan worden.

Dat vertelt hij tijdens een interview met The Guardian. "Het is bijna als een nieuw medium. Als het succesvol is, gaat het dingen veranderen - niet alleen in de game-industrie, maar ook in de filmindustrie."

Volgens Kojima is het voor de ontwikkelaar vooral uitdagend om de infrastructuur van deze nieuwe game te bouwen. "Je kunt succesvolle experimenten hebben, maar er zit een groot verschil tussen een experiment en iets dat onderdeel wordt van dagelijks gebruik."

Eerder werd al aangekondigd dat Kojima Productions een kantoor had geopend in Los Angeles waar men zich zou richten op films en televisie. Mogelijk is de ontwikkelaar van plan om de grenzen tussen films en games te vervagen.

Het is nog altijd niet officieel bekend waar Kojima aan werkt. Er gaan al geruime tijd geruchten over een vervolg op Death Stranding, maar ook over een horrorgame genaamd Overdose. Daarnaast is wel al aangekondigd dat Kojima Xbox-cloudtechnologie van Microsoft gebruikt voor een project - het is niet duidelijk of een van bovengenoemde games daar gebruik van maakt. Tot slot hint de ontwikkelaar de laatste tijd met posters naar een project. Duidelijk is dat actrice Elle Fanning in ieder geval een rol hierin speelt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Death Stranding scoort gewoon een 85 gemiddeld.. Dus weet niet hoe jij het hebt gezien, maar de game wordt juist door vele pers geprezen? Heb zelf ook de game uitgespeeld, en het was een unieke en vette ervaring, maar zeker niet dat ik ben weggeblazen of zo haha.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Het was dus 21 minuten.

0
test

Hij roept altijd dat hij de wereld gaat veranderen met zijn projecten. Ik ben tot nu toe nog niet echt een fan van zijn werk om heel eerlijk te zijn...

0

Aanbevolen voor jou