Nieuwe game Guerrilla Games gekozen uit 32 concepten | Gamer.nl

Nieuwe game Guerrilla Games gekozen uit 32 concepten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De 32 verschillende ideeën zijn uiteindelijk teruggebracht tot vier concepten. Tu en de concepten zaten games met zombies, weerwolven, een steampunk-thema en Ghost in the Shell-invloeden, meldt van Beek. De steampunkgame is het in ieder geval niet geworden, laat hij verder weten. Dit concept heette Dark Science en plaatste de speler in een retro-futuristische wereld als Jake Crowbar, een Dirty Harry-achtig personage dat het moest opnemen tegen monsters als Frankenstein.

Van Beek maakte verder bekend dat Sony's studio in Cambridge, die werkt aan een Killzone-game voor PlayStation Vita, inmiddels is opgenomen binnen Guerrilla. Ook werkt er nog een team aan de Killzone-franchise voor PlayStation 3. Of het daarbij gaat om een volledig nieuwe Killzone-titel of downloadbare content voor Killzone 3, is niet bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou